verzendkosten


Gratis verzending vanaf €59,95
Bestelling onder €59,95 -> €6,50 verzendkosten


Per gewone post?
Dit kan alleen op aanvraag per e-mail.
Bestellingen op de site worden verzonden vanaf de groothandel. Dit proces is ingericht op normale bestellingen per pakket.
Van de circa 2600 aangeboden producten kunnen er slechts een stuk of 20 (0,5%) door de brievenbus (bijv. een enkele fittingring).
De productprijs is niet berekend op handmatig verwerken van orders/facturen, schrijven van enveloppen en deze naar de brievenbus brengen.
Wilt u een kleine order toch via de gewone post ontvangen dan kost dit €1,95 administratiekosten bovenop de verzendkosten per post van €2,02 (€1,19 luchtkussenenvelop+€0,83 postzegel. Binnen Nederland tot 20 gram).

Verzending per gewone post naar Belgie en andere landen niet mogelijk.
Verzending per post is op uw eigen risico omdat dit niet standaard aangeboden wordt op de webshop, het poststuk niet traceerbaar is en het op uw eigen verzoek gaat.


Uiteraard kunt u kosteloos komen afhalen. Selecteer hiervoor de optie afhalen en kies een vestiging.Verzendkosten bij retour:
1.Defecte of verkeerde artikelen worden uiteraard gratis omgeruild.
2. Ziet u af van een bestelling, ongeacht de reden, dan zijn de verzendkosten voor het terugsturen voor uw eigen rekening