verzendkosten

verzendkosten Nederland €6,00 (gratis verzending bij een bestelling vanaf €59,95)

verzendkosten Belgie €8,00


Per gewone post?
Dit kan alleen vóóraf op aanvraag per e-mail, binnen Nederland én indien het artikel hiervoor geschikt is (bijv.. een ringetje wel, maar een klein glazen lampje niet).
Bestellingen op de site worden verzonden vanaf de groothandel. Dit proces is ingericht op normale bestellingen per pakket.
Van de circa 2600 aangeboden producten kunnen er slechts een stuk of 20 (0,5%) door de brievenbus (bijv. een enkele fittingring).
De productprijs is niet berekend op handmatig verwerken van orders/facturen, schrijven van enveloppen en deze naar de brievenbus brengen.
Wilt u een kleine order onder de 10,- euro toch via de gewone post ontvangen dan kost dit €1,95 administratiekosten bovenop de verzendkosten per post van €2,06 (€1,19 luchtkussenenvelop+€0,87 postzegel. Binnen Nederland tot 20 gram).

Verzending per gewone post naar België en andere landen is niet mogelijk. Handmatige orders kunnen een afwijkende levertijd hebben t.o.v. de op de site aangegeven levertijd.
Verzending per post is op uw eigen risico omdat dit niet standaard aangeboden wordt op de webshop, het poststuk niet traceerbaar is en het op uw eigen verzoek gaat.


Uiteraard kunt u kosteloos komen afhalen. Selecteer hiervoor de optie afhalen en kies een vestiging.Verzendkosten bij retour:
1.Defecte of verkeerde artikelen worden uiteraard gratis omgeruild.
2. Ziet u af van een bestelling, ongeacht de reden, dan zijn de verzendkosten voor het terugsturen voor uw eigen rekening

Verzending buitenland:

Belgie 8,00 euro, Duitsland 9,95 euro, Frankrijk 17,50 euro. Voor het buitenland is géén gratis verzending van toepassing. Het is niet mogelijk om uw bestelling naar een ander dan hier genoemd land te laten verzenden.