lampenkap Bridge 50 cm Linnen

Lampenkap model Bridge 50 in Linnen 1212. Het gaat niet om een cilinder, maar de kap loopt enigszins taps toe (zie onderstaand de maten).

Klik rechts op de verkleinde afbeeldingen voor een grotere afbeelding ->->->

€ 59,95

Losse kap Bridge 50 Linnen 1212

Diameter onderkant (A) 50 cm
Diameter bovenkant (B) 45 cm
Hoogte (C) 25 cm
Stof Linnen 1212, crème
Bevestiging Verkrijgbaar als staand en hangmodel, E27 grote fitting
Overig Handgemaakt, afwerking met bies
Levertijd

Het duurt ongeveer 1 week om een lampenkap te maken. T/m maandag 12.00u bestellen: productie die week, de maandag erop klaar en dinsdag op de post als pakket. Bestelt u later in de week dan gaat uw kap dus pas mee in de productie van de week erop. De kappenbestellingen worden per week afgewerkt.

De aangegeven levertijd wijkt af gedurende voorjaars- zomer- (juli/augustus) en kerstvakantie en/of rondom overige feestdagen (koningsdag, bevrijdingsdag e.d.). Afwijkende lever en openingstijden staan in geval van langere sluiting, zoals in de zomer of tussen kerst en nieuwjaar, aangegeven onder de algemene informatie van deze website.

Zie onze informatie pagina voor afwijkende leverdata/perioden: Bestellen (lichtpuntnederland.nl)

Verkrijgbaar als hangmodel of staand model. Bij uw bestelling nemen wij hierover contact met u op voor uw keuze. Voor lampenkappen is het altijd verstandig bij ons langs te komen. De kleur/stof op de foto kan namelijk anders overkomen.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:lampenkap Bridge 50 cm Linnen