stekker met sensor / bewegingsmelder

Handige tussenstekker met bewegingsmelder. U kunt de duur van de tijd waarop hij aanblijft instellen en de sensor reageert tot een afstand van 9 meter. Ideaal om in een donkere gang of ruimte te plaatsen, waar u kort langskomt of doorheen loopt. Geschikt voor een Nederlands stopcontact, niet geschikt voor Belgie.

Klik op de verkleinde afbeeldingen voor een grotere afbeelding.

€ 11,95

stekker / tussenstekker met bewegingsmelder sensor

Model geaarde tussenstekker met sensor
Kleur Wit
Wattage Maximaal belastbaar tot 1200 watt
Bediening sensitiviteit instelbaar voor reactie op beweging en hoeveelheid licht in de ruimte.
Hoe lang blijft de sensor aan? instelbaar: na detectie beweging blijft de sensor 10 seconden tot 7 minuten aan. Oftwel wanneer u een lamp op deze losse bewegingsmelder aansluit, blijft die lamp 10 sec. tot 7 min branden, afhankelijk van de tijd die u instelt
Afstand sensor de bewegingsmelder kan op beweging tot 9 meter afstand reageren en detecteert in een hoek van 120 graden.
IP waarde IP20, geschikt voor binnenshuis, ongeschikt voor buiten .
Voltage 230 - 240 Volt
Stekker aansluiting Let op: stekker uitsluitend geschikt voor Nederlands model stopcontact ! Dit product is niet beschikbaar voor Belgische klanten / geen verzending naar Belgie. Besteld u dit product toch vanuit België via de site dan ga ik er van uit dat u zowel de afbeelding evenals deze tekst gelezen heeft en het product bewust heeft besteld. Voorkom teleurstelling bij ontvangst en kosten voor het terugsturen (op eigen risico) door vóóraf te controleren of deze geschikt is voor uw stopcontact.
Afmetingen Vrij compact t.o.v. andere tussenstekkers: +-10 cm hoog x 4 cm diep (het uit stekende deel gemeten. Inclusief het deel en de pinnen die in het stopcontact gaan totaal 7,5 cm diep)
Levertijd Op voorraad, circa 2-5 werkdagen
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:stekker met sensor / bewegingsmelder