Losse balk voor hanglamp

Zoekt u een losse balk voor een hanglamp? Bijvoorbeeld omdat u 2 losse lampen / pendels heeft en die als 1 lamp wilt monteren zonder dat daar de draad tussen slingert of een afdekstrip tussen moet. Gewoon 1 losse rechthoekige plafondbak voor een nette afwerking. Kies uw maat, de kleur en het aantal lichtpunten. De balk krijgt u standaard afgewerkt met trekbeveiligingen in de gaten waar de snoeren in komen.

Gratis verzending!

Klik op de verkleinde afbeeldingen voor een grotere afbeelding

€ 90,00

Losse balk voor hanglamp

Hoogte 2,5 cm hoog
Breedte 9 cm breed
Materiaal metaal
Kleur staalkleur (let op: donker ruw staal), mat wit structuur of mat zwart structuur
Keuze

1. Kies de lengte van de balk

2. Kies de kleur

3. Kies het aantal lichtpunten

4. Kies de afstand vanaf de rand waarop de lichtpunten komen

Bevestiging Eenvoudige bevestiging met ruime uitsparing voor electriciteitsdraden. Handig ophangsysteem (eerst plafondplaat monteren dan de balk erin klikken en vastdraaien).Er is nagedacht over de sleuven om de plaat aan het plafond te schroeven, zodat u de balk altijd recht op het palfond krijgt, ook als u per ongeluk een stukje ernaast geboord heeft, dan kunt u de balk eenvoudig een stukje schuiven zonder verder gedoe.
Levertijd circa 3-4 weken, handgemaakt Europees product

KIEZEN:

1. Kies de lengte van de balk

2. Kies de kleur

3. Kies het aantal lichtpunten

4. Kies de afstand vanaf de rand waarop de lichtpunten komen

De balk krijgt u afgemonteerd met trekbeveiligingen in de boorgaten. De balk is exlcusief snoeren. Hij is er dus vooy bedoeld, dat u zelf pendels/snoeren hieraan kunt monteren. Een staalkleurige balk werken wij voor u af met transparante trekbeveiliging, witte balk met wit en zwart met zwart.

De staalkleur is zéér donker. Iedere fabrikant heeft zijn eigen ''staalkleur''. Houd er dus rekening mee,, dat de kleur van de balk af kan wijken van het armatuur, dat u hieraan wilt hangen. Het heeft ook een ruwe onbewerkte look. Het staal wordt met een speciale doorzichtige lak afgewerkt ter bescherming van het staal.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Losse balk voor hanglamp