los glas voor lamp

Zoekt u een los glas/glaasje van uw lamp? (misschien wel bij de verhuis gebroken, gestoten bij het poetsen of waren de (klein-)kinderen te wild?) Bij Lichtpunt Nederland leveren wij ook service door het glas aan te bieden van lampen die wij verkopen. U kunt bij ons diverse soorten glas direct in onze webshop bestellen. Helaas kan ik voor u niet aan ander glas komen dan hieronder staat aangeboden. Ik adviseer u bij ander glas om te kijken of er nog een sticker op de lamp zit van de fabrikant en met die informatie rechtstreeks te informeren danwel googlen.

Ik ben afhankelijk van het standaard glas dat leveranciers momenteel in productie hebben. Het is dus niet mogelijk om los glas per stuk te laten maken. Het glas bied ik voor u aan als serviceartikel. Ik vind het namelijk belangrijk dat wanneer u als klant een lamp bij mij koopt, u ook service kunt krijgen. Besteld u daarom het onderstaande glas voor een andere lamp dan waar deze origineel voor bedoelt is, controleer dan eerst goed of het glas past.

Soms is het glas op voorraad maar houd er rekening mee dat veel glas uit Italie en Oostenrijk komt en daardoor een levertijd tot 3 weken kan hebben.

Producten 51-52 van 52

Pagina
per pagina
 1. Rating:
  0%
  Bloem glas Murano wit gevlamd E14
  € 19,95
 2. Rating:
  0%
  Bloem glas Murano beige gevlamd E14
  € 19,95

Producten 51-52 van 52

Pagina
per pagina