los glas bol ''appel'' 25 cm E27 fitting melkwit

Melkwitte glazen bol van 25 cm. Het glas heeft een soort afgeplatte bolle vorm vergelijkbaar met een appel en is dus niet helemaal rond. Aan de bovenzijde loopt de ronding wat naar binnen voordat het gat begint. Zie foto. Geschikt voor lampen met een E27 grote fitting. Mooi egaal/mat wit van kleur.

Klik op de verkleinde afbeeldingen voor een grotere afbeelding

€ 42,95

los glas bol ''appel'' 25 cm melkwit E27 fitting

Afmetingen diameter +-25 cm hoogte +-18,5 cm , gatmaat 4 cm (grote fitting)
Kleur melk wit
Fitting gat geschikt voor E27 grote/normale fitting
Materiaal glas
Disclaimer

Soms merken we, dat klanten met een glas in hun gedachten zitten en daardoor niet goed naar de maten kijken: ''de vorm is hetzelfde, dus het zal wel goed zijn''. Zeker bij dit glas komt het nog wel eens voor, dat iemand via google op los glas zoekt en het plaatje aanziet voor een andere maat of andere fitting. Voorkom vooraf teleurstelling en kosten voor het terugsturen. Meet de maat die u nodig heeft op en bekijk de maten die hier zijn aangegeven.

Let op: dit is het originele glas voor onze hanglampen en staat hier als los serviceproduct. Besteld u het voor een andere lamp? Controleer dan vooraf goed of dit glas geschikt is. Het is vrij zwaar glas (1 kg) en nadrukkelijk niet geschikt voor bureaulampen en booglampen. Enkel geschikt voor hanglampen en recht staande tafel/vloerlampen, niet voor aan een gebogen (lees)arm-> is omvallen door het gewicht. 

Fabrikant Eigen collectie Lichtpunt Nederland. Het glas is handgeblazen en de rand wordt handmatig gesneden en het gat geboord. Kan daardoor soms wat oneffenheden hebben langs de rand.
Levertijd

beperkt op voorraad, 2-5 werkdagen

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:los glas bol ''appel'' 25 cm E27 fitting melkwit