LED transformator / driver 0-24 watt 12 volt dimbaar

Deze dimbare transformator is geschikt is tot 24 watt voor LED lampen en laat zich makkelijk dimmen. Goede kwaliteit en gemaakt in Europa. Ik heb deze driver getest met diverse led lampjes en hij werkt eigenlijk voor alle bekendere merken lampjes. Doordat de driver begint vanaf 0 watt is deze geschikt voor LED omdat die vaak een laag wattage hebben en veel andere transformatoren pas vanaf 20 watt beginnen.

Het is bij LED moeilijk aan te geven of uw dimmer ook goed werkt in combinatie met LED. Over het algemeen werkt deze led driver met 95% van alle electronische dimmers. Voor een geschikte dimmer, zie eventueel meteen mijn eigen voordelige dimmer. Deze heb ik hiermee getest en al veel ervaring mee bij andere klanten. Bij LED kan het dimresultaat altijd per huis verschillen.

 let op: deze driver staat aangeboden al los serviceartikel voor de door mij gemaakte lampen. Bestel dit product als vervanging en koop het niet om te proberen voor andere lampen.

Klik op de verkleinde afbeeldingen voor een grotere afbeelding


€ 24,95

Dimbare LED transformator - led driver 0-24watt

Type LED trafo
Dimbaar ja (in combinatie met een geschikte electronische dimmer)
Max belasting LED tot maxmaal 24 watt belastbaar
Minimale belasting 0 watt
Output voltage 11,4 - 12 volt
Gebruik geschikt voor 12volt led (24w max). Let op: dit artikel staat als los serviceproduct aangeboden voor de door mij geproduceerde lampen. Bestel het enkel ter vervanging voor die lampen. Niet voor andere lampen.
Input voltage 230 Volt
Aansluiting De transformator heeft al aangegoten draad aan beide uitgangen. U kunt dit daarom gemakkelijk d.m.v. een kroonsteen of klem verbinden met uw snoer en hoeft niet meer te freubelen in de transformator zelf.
Afmetingen

71,5 x 35 x 25mm (zeg 7,2 x 3,5 x 2,5 cm).

H.r.m. de uit stekende bedrading, ga er van uit dat u hierdoor 7,5 cm lengte aan ruimte nodig heeft.

Levertijd op voorraad, circa 2-5 werkdagen
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:LED transformator / driver 0-24 watt 12 volt dimbaar