Lampenkappen

Bent u op zoek naar een lampenkap, maar weet u niet goed welke maat of model het beste staat? Laat u adviseren door Lichtpunt Nederland.

Bij Lichtpunt Nederland heeft u een ruime keuze aan kappen. De lampenkappen worden met de hand in Nederland gemaakt en zijn met één week klaar. Met keuze uit 22 verschillende modellen maal ruim 200 stoffen en op maat te maken zijn de mogelijkheden ontelbaar. U bent van harte welkom om bij ons de mogelijkheden door te nemen en stoffen te bekijken. Online kunnen we u helaas niet alle maten, modellen en stoffen laten zien/bieden. Via de mail aangeven wat u zoekt mag uiteraard vrijblijvend.

Het duurt ongeveer 1 à 1,5 week om een lampenkap te maken. T/m maandag 12.00u bestellen -> vrijdagmiddag klaar/droog en ingepakt, het pakket geef ik maandag met PostNL mee (meestal krijgt u het dan dinsdag al aangeboden). Bestelt u later in de week, bijoorbeeld op woensdag of donderdag, dan gaat uw kap dus pas maandag in productie.  De stof wordt o.a. op maat gesneden, gestreken, gelijmt op een brandwerende ondergrond, gedroogt, op het frame gelijmt, gedroogt en krijgt een afwerking met een bies voor de stevigheid. Dit proces kan helaas niet met spoed versneld worden. Kappen worden per week gemaakt volgens dit proces. Een mooi product dat jarenlang meegaat is één à anderhalve week wachten waard. Deze kappen gaan uiteindelijk langer mee dan een fabriekskap dus een weekje geduld betaald zich ruimschoots aan u terug.

lampenkap vóór de kerstdagen ontvangen -> uiterlijk 7 december bestelling is levering -> in de week van 14 december. Daarna is t/m 4 januari het kappenatelier gesloten. Kappen besteld na 7 december gaan dan pas op 4 januari in productie met de gebruikelijke/vermelde levertijd.

online kap op maat bestellen

Stoffen

vaste maat lampenkappen

Armatuur voor lampenkap

Producten 51-53 van 53

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. Rating:
  0%
  lampenkap klemkapje black luxe velours
  € 16,95
 2. Rating:
  0%
  lampenkap klemkapje ''Tropical blue''
  € 11,95
 3. Rating:
  0%
  lampenkap drum 50x30x26 cm zwart velours op goud
  € 69,95

Producten 51-53 van 53

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren