Lampenkappen

Bent u op zoek naar een lampenkap, maar weet u niet goed welke maat of model het beste staat? Laat u adviseren door Lichtpunt Nederland.

Bij Lichtpunt Nederland heeft u een ruime keuze aan kappen. De lampenkappen worden met de hand in Nederland gemaakt en zijn met één week klaar. Met keuze uit 22 verschillende modellen maal ruim 200 stoffen en op maat te maken zijn de mogelijkheden ontelbaar. U bent van harte welkom om bij ons de mogelijkheden door te nemen en stoffen te bekijken. Online kunnen we u helaas niet alle maten, modellen en stoffen laten zien/bieden. Via de mail aangeven wat u zoekt mag uiteraard vrijblijvend.

Het duurt ongeveer 2 weken om een lampenkap te maken. T/m maandag 12.00u besteld: productie start die week en is na 2 weken klaar ( 2e maandag erop klaar en dinsdag op de post als pakket ). Bestelt u later in de week dan gaat uw kap dus pas op maandag in productie. De kappenbestellingen worden per week afgewerkt. Dat heeft te maken met het productieproces.

De aangegeven levertijd wijkt af gedurende voorjaars- zomer- (juli/augustus) en kerstvakantie en/of rondom overige feestdagen (koningsdag, bevrijdingsdag e.d.). Afwijkende lever en openingstijden staan in geval van langere sluiting, zoals in de zomer of tussen kerst en nieuwjaar, aangegeven onder de algemene informatie van deze website.

Zie onze informatie pagina voor afwijkende leverdata/perioden: Algemene informatie

De stof wordt o.a. op maat gesneden, gestreken, gelijmt op een brandwerende ondergrond, gedroogt, op het frame gelijmt, gedroogt en krijgt een afwerking met een bies voor de stevigheid. Dit proces kan helaas niet met spoed versneld worden. Kappen worden per week gemaakt volgens dit proces. Een mooi product dat jarenlang meegaat is één à anderhalve week wachten waard. Deze kappen gaan uiteindelijk langer mee dan een fabriekskap dus een weekje geduld betaald zich ruimschoots aan u terug.

4 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. Rating:
  0%
  Lampenkap 15 tot 50 cm leer (bruin en zwart)
  € 17,95
 2. Rating:
  0%
  Lampenkap 15 tot 50 cm Schotse ruit rood
  € 17,95
 3. Rating:
  0%
  Lampenkap 15 tot 50 cm panter / luipaard
  € 17,95
 4. Rating:
  0%
  lampenkap klemkapje Luipaard
  € 16,95

4 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren