Lampenkap 35 tot 50 cm zwart met bloemen

Lampenkap model Bridge zwart met decoratieve bloem. Handgemaakt in Nederland. Voor deze kap heeft u keuze uit verschillende maten. De kap wordt gemaakt in een mooie stof met zwarte ondergrond en gekleurde bloemen. De structuur van de stof heeft een zachte, fluwelen uitstraling. Grotere maat of ander model nodig? Dat kan op aanvraag en tot 120 cm breed.

Op de foto ziet u dit model in 35 cm breedte afgebeeld als voorbeeld. Niet van iedere maat in deze stof heb ik een foto. Een andere maat kan dus een iets andere uitstraling hebben. In principe blijven de maten in verhouding en daarmee het model hetzelfde. let op: de afmeting van de afgebeelde bloemen/het patroon van de stof blijft hetzelfde. Daarom staat bij deze kap géén keuze voor kleinere maten omdat de bloemen er dan niet op passen. Ik heb voor u daarom al mooie maten geselecteerd. De afgebeelde bloemen/patroon kunnen per lampenkap verschillen omdat deze uit een willekeurig deel van de stof komen.

Klik op de verkleinde afbeeldingen voor een grotere afbeelding.

€ 49,95

Lampenkap Bridge 35 tot 50 cm stof zwart met kleurrijke bloemen

Diameter onderkant (A) 35 cm tot 50 (zie tabel bij foto's) (een kleinere kap is niet aan te raden i.v.m. de grote van de afgebeelde bloemen)
Diameter bovenkant (B) 30 tot 45 cm (zie tabel in foto's)
Hoogte (C) (schuin gemeten / schuine zijde) 20 tot 26 cm (zie tabel bij foto's)
Stof Velvet flower, kleurrijke bloemen op een donkere ondergrond,afgewerkt met een donkere bies
Bevestiging verkrijgbaar als staand- en hangmodel, E27 grote fitting
LET OP:

Handgemaakt, afwerking met zwarte bies aan boven- en onderzijde. Let op: Iedere maat kap heeft weer een bepaalde hoeveelheid stof nodig. Iedere kap wordt op bestelling geproduceerd speciaal voor u. Het kan zijn, dat de stof op is/bijbesteld moet worden. Hierin ben ik ook weer afhankelijk van de stoffenleverancier en aangezien ik met ruim 250 stoffen werk, en deze dus niet allemaal x-meter op voorraad kan houden om een enkele kap van te maken, behoud ik mij het recht voor om een bestelling te annuleren, als de stof niet leverbaar blijkt.

De stof heeft een vooraf geweven/gedrukt patroon. Iedere kap kan dus weer net een ander deel/afbeelding van het patroon weergeven. Ik probeer uiteraard om een stuk uit de stof te snijden, dat mooi staat, maar reken er dus op, dat iedere kap in details weer anders en uniek is.

Bedankt voor uw begrip.

Levertijd circa 2 weken. het is niet met zekerheid te garanderen. Ik probeer het altijd eerder, maar ben in deze ook afhankelijk van de toeleverancier van de stof. Bedankt voor uw begrip.

Verkrijgbaar als hang- of staand model. Voor lampenkappen is het altijd verstandig bij ons langs te komen. De kleur/stof op de foto kan namelijk anders overkomen.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Lampenkap 35 tot 50 cm zwart met bloemen