Lampenkap 15 tot 50 cm Schotse ruit rood

Lampenkap model Bridge in een rode Schotse Ruit patroon. Handgemaakt in Nederland. Voor deze kap heeft u keuze uit verschillende maten. Houd er rekening mee, dat de blokjes nooit helemaal recht zitten, maar de stof schuin loopt, omdat de kap ook een schuine zijde heeft. Grotere maat of ander model nodig? Dat kan op aanvraag en tot 120 cm breed.

Op de foto ziet u dit model in 35 cm breedte afgebeeld ter voorbeeld. Niet van iedere maat in deze stof heb ik een foto. Een andere maat kan dus een iets andere uitstraling hebben. In principe blijven de maten in verhouding en daarmee het model hetzelfde.

Klik op de verkleinde afbeeldingen voor een grotere afbeelding.

€ 17,95

Lampenkap Bridge 15 tot 50 cm stof Rode Schotse ruit Tartan

Diameter onderkant (A) 15 cm tot 50 (zie tabel bij foto's)
Diameter bovenkant (B) 10 tot 45 cm (zie tabel in foto's)
Hoogte (C) (schuin gemeten / schuine zijde) 11 tot 26 cm (zie tabel bij foto's)
Stof Schotse Ruit / Tartan rood met zwart. Afgewerkt met rode bies.
Bevestiging verkrijgbaar als staand- en hangmodel, E27 grote fitting
LET OP:

Handgemaakt, afwerking met rode bies aan boven- en onderzijde. Iedere maat kap heeft weer een bepaalde hoeveelheid stof nodig. Iedere kap wordt op bestelling geproduceerd speciaal voor u. Het kan zijn, dat de stof op is/bijbesteld moet worden. Hierin ben ik ook weer afhankelijk van de stoffenleverancier en aangezien ik met ruim 250 stoffen werk en deze dus niet allemaal x-meter op voorraad kan houden om een enkele kap van te maken, behoud ik mij het recht voor om een bestelling te annuleren, als de stof niet leverbaar blijkt.

De kap is schuin, waardoor er uit de stof ook een halve cirkelvorm gesneden wordt om deze zonder vouwen te kunnen maken. Let er dus op dat de ruiten nooit kaasrecht horizontaal zitten, maar gedraaid zitten rond de kap.

De kap wordt gemaakt in een mooie stof met een grove structuur. Door deze structuur kan er soms een vouw in de stof zitten. De stof is rekbaar waardoor de lijnen niet altijd 100% strak en recht lopen.

Bedankt voor uw begrip.

Levertijd

circa 3-4 weken. het is niet met zekerheid te garanderen. Ik probeer het altijd eerder, maar ben in deze ook afhankelijk van de toeleverancier van de stof. Bedankt voor uw begrip.

De aangegeven levertijd wijkt af gedurende voorjaars- zomer- (juli/augustus) en kerstvakantie en/of rondom overige feestdagen (koningsdag, bevrijdingsdag e.d.). Afwijkende lever en openingstijden staan in geval van langere sluiting, zoals in de zomer of tussen kerst en nieuwjaar, aangegeven onder de algemene informatie van deze website.

Zie onze informatie pagina voor afwijkende leverdata/perioden: Bestellen (lichtpuntnederland.nl)

Verkrijgbaar als hang- of staand model. Voor lampenkappen is het altijd verstandig bij ons langs te komen. De kleur/stof op de foto kan namelijk anders overkomen.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Lampenkap 15 tot 50 cm Schotse ruit rood