lampenkap Quatro klassiek perkament

Artikel Klassieke kap quatro perkament

Stoffen lampenkap in perkament stof. Klassiek model met rechte randen. Verkrijgbaar als staand- en hang model. Ook leverbaar in andere kleuren en maten.

Klik rechts op de verkleinde afbeeldingen voor een grotere afbeelding ->->->

€ 29,95

Artikel Lampenkap Quatro klassiek 16 x 11,5 x 14,5 cm Perga 140

Diameter onderkant (A) 16 cm
Diameter bovenkant (B) 11,5 cm
Hoogte (C) 14,5 cm
Stof Perga 140 (perkament)
Bevestiging Staand model (op aanvraag ook hang model). E27 grote fitting
Overig Handgemaakt
Levertijd

Het duurt ongeveer 1 week om een lampenkap te maken. T/m maandag 12.00u bestellen -> vrijdagmiddag klaar, verzending op maandag. Bestelt u later in de week dan is uw kap aan het eind van de week erop klaar. De kappenbestellingen worden per week afgewerkt.

Levertijd kan afwijken gedurende zomervakantie en/of rondom feestdagen. Afwijkende lever/openingstijden staan in dat geval aangegeven onder de algemene informatie van deze website.

Voor lampenkappen is het altijd verstandig bij ons bedrijf langs te komen. De kleur/stof op de foto kan namelijk anders overkomen.

NB. conform de wetgeving m.b.t. brandveiligheid mag er tegenwoordig geen echt perkament of varkensblaas gebruikt worden. Het gaat dus om een vervangende stof met dezelfde uitstraling. Er zijn eventueel diverse kleur- en patroonvariaties: kom hiervoor naar ons bedrijf om de keuze te bekijken. Ook verkrijgbaar in andere modellen en maten kap.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:lampenkap Quatro klassiek perkament