Lampenkap 15 tot 50 cm panter

Lampenkap model Bridge met een luipaard- /pantervacht uitstraling. Géén echt leer, maar wel harige stof met bonte uitstraling. Handgemaakt in Nederland. Voor deze kap heeft u keuze uit verschillende maten. Grotere maat of ander model nodig? Dat kan op aanvraag en tot 120 cm breed.

Op de foto ziet u dit model in 35 cm breedte afgebeeld ter voorbeeld. Niet van iedere maat in deze stof heb ik een foto. Een andere maat kan dus een iets andere uitstraling hebben. In principe blijven de maten in verhouding en daarmee het model hetzelfde.

Klik op de verkleinde afbeeldingen voor een grotere afbeelding.

€ 17,95

Lampenkap Bridge 15 tot 50 cm stof panter/Luipaard huid vacht

Diameter onderkant (A) 15 cm tot 50 (zie tabel bij foto's)
Diameter bovenkant (B) 10 tot 45 cm (zie tabel in foto's)
Hoogte (C) (schuin gemeten / schuine zijde) 11 tot 26 cm (zie tabel bij foto's)
Stof panter/ luipaard patroon. Let op: géén echt leer (mag ook niet volgens de wet), maar een harige imitatiestof met bont uitstraling. Afwerking met donker chocoladebruine kleurige rand van stof.
Bevestiging verkrijgbaar als staand- en hangmodel, E27 grote fitting
LET OP:

Handgemaakt. Iedere maat kap heeft weer een bepaalde hoeveelheid stof nodig. Iedere kap wordt op bestelling geproduceerd speciaal voor u. Het kan zijn dat de stof op is/bijbesteld moet worden. Hierin ben ik ook weer afhankelijk van de stoffenleverancier en aangezien ik met ruim 250 stoffen werk en deze dus niet allemaal x-meter op voorraad kan houden om een enkele kap van te maken, behoud ik mij het recht voor om een bestelling te annuleren, als de stof niet leverbaar blijkt.

Bedankt voor uw begrip.

Levertijd

circa 2 à 3 weken. het is niet met zekerheid te garanderen. Ik probeer het altijd eerder, maar ben in deze ook afhankelijk van de toeleverancier van de stof. Bedankt voor uw begrip.

Levertijd kan afwijken gedurende zomervakantie en/of rondom feestdagen. Dit staat dan gedurende die perioden aangeven onder de algemene informatie van de site.

Verkrijgbaar als hang- of staand model. Voor lampenkappen is het altijd verstandig bij ons langs te komen. De kleur/stof op de foto kan namelijk anders overkomen.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Lampenkap 15 tot 50 cm panter