Lampenkap 15 tot 50 cm leer (bruin en zwart)

Lampenkap model Bridge. Handgemaakt in Nederland. Voor deze kap heeft u keuze uit verschillende maten en bruin of zwart leder. Het leer kunt u kiezen in een lichtbruine, donkerbruine of zwarte uitvoering. De binnenkant is matgoud gemaakt om een mooie warme uitstraling te geven. Grotere maat nodig? Dat kan op aanvraag en tot 120 cm breed.

Op de foto ziet u dit model in 35 cm breedte afgebeeld ter voorbeeld. Niet van iedere maat in deze stof heb ik een foto. Een andere maat kan dus een iets andere uitstraling hebben. In principe blijven de maten in verhouding en daarmee het model hetzelfde.

Klik op de verkleinde afbeeldingen voor een grotere afbeelding.

€ 17,95

Lampenkap Bridge 15 tot 50 cm stof leer licht /donker bruin en zwart

Diameter onderkant (A) 15 cm tot 50 (zie tabel bij foto's)
Diameter bovenkant (B) 10 tot 45 cm (zie tabel in foto's)
Hoogte (C) (schuin gemeten / schuine zijde) 11 tot 26 cm
Stof Keuze uit een licht bruine, donkerbruin en zwarte kap. De binnenkant is matgoud voor een warme sfeer/uitstraling.
Bevestiging verkrijgbaar als staand en hangmodel, E27 grote fitting
Overig Handgemaakt, afwerking met bies. Uiteraard niet van écht slangen/krokodillen leer. Dit mag ook niet volgens de wet.
Levertijd

Het duurt ongeveer 1 week om een lampenkap te maken. T/m maandag 12.00u bestellen: productie die week, de maandag erop klaar en dinsdag op de post als pakket. Bestelt u later in de week dan gaat uw kap dus pas mee in de productie van de week erop. De kappenbestellingen worden per week afgewerkt.

De aangegeven levertijd wijkt af gedurende voorjaars- zomer- (juli/augustus) en kerstvakantie en/of rondom overige feestdagen (koningsdag, bevrijdingsdag e.d.). Afwijkende lever en openingstijden staan in geval van langere sluiting, zoals in de zomer of tussen kerst en nieuwjaar, aangegeven onder de algemene informatie van deze website.

Zie onze informatie pagina voor afwijkende leverdata/perioden: Bestellen (lichtpuntnederland.nl)

Verkrijgbaar als hang- of staand model. Voor lampenkappen is het altijd verstandig bij ons langs te komen. De kleur/stof op de foto kan namelijk anders overkomen.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Lampenkap 15 tot 50 cm leer (bruin en zwart)