Lampenkap 15 tot 50 cm vlaslinnen

Lampenkap model Bridge. Handgemaakt in Nederland. Voor deze kap heeft u keuze uit verschillende maten en een lichte of donkere vlasslinnen kleur. Dit vlas heeft een soort bruinige / zand kleur. Een mooie stof voor in een landelijk interieur. Grotere maat nodig? Dat kan op aanvraag en tot 120 cm breed.

Op de foto ziet u dit model in 35 cm breedte afgebeeld ter voorbeeld. Niet van iedere maat in deze stof heb ik een foto. Een andere maat kan dus een iets andere uitstraling hebben. In principe blijven de maten in verhouding en daarmee het model hetzelfde.

Klik op de verkleinde afbeeldingen voor een grotere afbeelding.

€ 14,95

Lampenkap Bridge 15 tot 50 cm stof vlaslinnen licht of donker

Diameter onderkant (A) 15 cm tot 50 (zie tabel bij foto's)
Diameter bovenkant (B) 10 tot 45 cm (zie tabel in foto's)
Hoogte (C) (schuin gemeten / schuine zijde) 11 tot 26 cm
Stof Keuze vlaslinnen donker of vlaslinnen licht. De binnenkant is wit.
Bevestiging verkrijgbaar als staand- en hangmodel, E27 grote fitting
Overig Handgemaakt, afwerking met bies
Levertijd

Let op: de levertijd gaat op aanvraag. Doorgaans worden kappen met circa 1 week geproduceerd. Echter is de stof niet standaard op voorraad en ook moeilijk leverbaar vanaf de leverancier. Daardoor is de levertijd moeilijk te voorspellen, h.r.m. 2 -4 weken

Levertijd kan afwijken gedurende voorjaars- zomer- en kerstvakantie en/of rondom overige feestdagen (koningsdag, bevrijdingsdag e.d.). Afwijkende lever/openingstijden staan in geval van langere sluiting, zoals tussen kerst en nieuwjaar, aangegeven onder de algemene informatie van deze website.

Verkrijgbaar als hang- of staand model. Voor lampenkappen is het altijd verstandig bij ons langs te komen. De kleur/stof op de foto kan namelijk anders overkomen.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Lampenkap 15 tot 50 cm vlaslinnen