lampenkap klemkapje bruin of zwart leer

leren lampenkap klemkap in zwart of bruin leer met goudkleurige binnenkant

Lederen lampenkap in zwarte of bruine leren stof op goudkleurig binnenkant. Een klein model kapje voor bijv. een kroonluchter of wandlamp. Dit kapje klemt u gemakkelijk op een kogellampje. Handgemaakt in Nederland

Klik op de verkleinde afbeeldingen voor een grotere afbeelding

€ 15,95

Lampenkap klemkapje 12,5 cm zwart of bruin leer buiten goud binnen

Diameter onderkant (A) 12,5 cm
Diameter bovenkant (B) 8 cm
Hoogte (C) 10cm
Stof lederen buitenzijde (keuze uit licht, donker bruin of zwart, mat gouden binnenkant). Let op: het betreft uiteraard imitatie krokodillenleer, echt leer mag niet volgens de wetgeving.
Bevestiging klemkap
Overig Handgemaakt in Nederland
Levertijd

Het duurt ongeveer 1 week om een lampenkap te maken. T/m maandag 12.00u bestellen: productie die week, de maandag erop klaar en dinsdag op de post als pakket. Bestelt u later in de week dan gaat uw kap dus pas mee in de productie van de week erop. De kappenbestellingen worden per week afgewerkt.

De aangegeven levertijd wijkt af gedurende voorjaars- zomer- (juli/augustus) en kerstvakantie en/of rondom overige feestdagen (koningsdag, bevrijdingsdag e.d.). Afwijkende lever en openingstijden staan in geval van langere sluiting, zoals in de zomer of tussen kerst en nieuwjaar, aangegeven onder de algemene informatie van deze website.

Zie onze informatie pagina: Bestellen (lichtpuntnederland.nl)

Voor lampenkappen is het altijd verstandig om langs te komen. De kleur/stof op de foto kan namelijk anders overkomen.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:lampenkap klemkapje bruin of zwart leer