lampenkap klemkapje creme bloem motief

lampenkap klemkap bloemmotief stof buiten met witte binnenkant

Stoffen linnen lampenkap met bloemenmotief stof in cremekleur op witte binnenkant. Een klein model kapje met bloemetjes print voor bijv. een kroonluchter of wandlamp. Dit kapje klemt u gemakkelijk op een kogellampje. Handgemaakt in Nederland

Klik op de verkleinde afbeeldingen voor een grotere afbeelding

€ 14,95

Lampenkap klemkapje 12,5 cm linnen creme bloemmotief, wit binnen

Diameter onderkant (A) 12,5 cm
Diameter bovenkant (B) 8 cm
Hoogte (C) 10cm
Stof cremekleurige buitenzijde met bloemen motief. Witte binnenzijde. Let op: kapje komt van een rol stof doorlopend motief. Ieder kapje kan net uit een iets ander stuk van de print gesneden zijn en dus uniek zijn.
Bevestiging klemkap
Overig Handgemaakt in Nederland
Levertijd

Het duurt ongeveer 1 week om een lampenkap te maken. T/m maandag 12.00u bestellen: productie die week, de maandag erop klaar en dinsdag op de post als pakket. Bestelt u later in de week dan gaat uw kap dus pas mee in de productie van de week erop. De kappenbestellingen worden per week afgewerkt.

De aangegeven levertijd wijkt af gedurende voorjaars- zomer- (juli/augustus) en kerstvakantie en/of rondom overige feestdagen (koningsdag, bevrijdingsdag e.d.). Afwijkende lever en openingstijden staan in geval van langere sluiting, zoals in de zomer of tussen kerst en nieuwjaar, aangegeven onder de algemene informatie van deze website.

Zie onze informatie pagina: Bestellen (lichtpuntnederland.nl)

Voor lampenkappen is het altijd verstandig om langs te komen. De kleur/stof op de foto kan namelijk anders overkomen.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:lampenkap klemkapje creme bloem motief