Lampenkap 15 tot 50 cm kaasdoek

Lampenkap model Bridge. Handgemaakt in Nederland. Voor deze kap heeft u keuze uit verschillende maten. De kap wordt gemaakt met echt kaasdoek, hetgeen een mooie warmwitte uitstraling heeft en heel subtiel gespikkeld en ruw is . Dat maakt het tot een levendige stof t.o.v. een gladde witte stof. Grotere maat of ander model nodig? Dat kan op aanvraag en tot 120 cm breed.

Op de foto ziet u dit model in 35 cm breedte afgebeeld ter voorbeeld. Niet van iedere maat in deze stof heb ik een foto. Een andere maat kan dus een iets andere uitstraling hebben. In principe blijven de maten in verhouding en daarmee het model hetzelfde.

Klik op de verkleinde afbeeldingen voor een grotere afbeelding.

€ 12,95

Lampenkap Bridge 15 tot 50 cm stof kaasdoek

Diameter onderkant (A) 15 cm tot 50 (zie tabel bij foto's)
Diameter bovenkant (B) 10 tot 45 cm (zie tabel in foto's)
Hoogte (C) (schuin gemeten / schuine zijde) 11 tot 26 cm (zie tabel bij foto's)
Stof Gemaakt van Kaasdoek (cremewit met hele subtiele spikkel. Zie foto). De binnenkant is wit.
Bevestiging verkrijgbaar als staand- en hangmodel, E27 grote fitting
Overig Handgemaakt, afwerking met bies.
Levertijd

Het duurt ongeveer 1 week om een lampenkap te maken. T/m maandag 12.00u bestellen -> vrijdagmiddag klaar, verzending op maandag. Bestelt u later in de week dan is uw kap aan het eind van de week erop klaar. De kappenbestellingen worden per week afgewerkt.

Levertijd kan afwijken gedurende zomervakantie en/of rondom feestdagen. Afwijkende lever/openingstijden staan in dat geval aangegeven onder de algemene informatie van deze website.

Verkrijgbaar als hang- of staand model. Voor lampenkappen is het altijd verstandig bij ons langs te komen. De kleur/stof op de foto kan namelijk anders overkomen.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Lampenkap 15 tot 50 cm kaasdoek