lampenkap Drum 30 cm zwart of bruin leer

Lampen kap Drum 30 cm donkerbruin of zwart leer

Stoffen lampenkap in zwart, donkerbruin of licht bruin lederen stof en goudkleurige binnenkant voor een warme uitstraling. Zowel als staand- en als hangmodel verkrijgbaar. Op aanvraag ook leverbaar in andere variaties en maten.

Klik op de verkleinde afbeeldingen voor een grotere afbeelding

€ 39,95

Lampenkap Drum 30 cm bruin of zwart leer op goud

Diameter onderkant (A) 30 cm
Diameter bovenkant (B) 20 cm
Hoogte (C) 17 cm
Stof zwart leer, donkerbruin leer of lichtbruin leer met goudkleur binnenzijde (let op imitatieleer, echt leer is verboden)
Bevestiging Zowel verkrijgbaar als staand of hang model. E27 grote fitting
Overig Handgemaakt
Levertijd

Het duurt ongeveer 1 week om een lampenkap te maken. T/m maandag 12.00u bestellen: productie die week, de maandag erop klaar en dinsdag op de post als pakket. Bestelt u later in de week dan gaat uw kap dus pas mee in de productie van de week erop. De kappenbestellingen worden per week afgewerkt.

De aangegeven levertijd wijkt af gedurende voorjaars- zomer- (juli/augustus) en kerstvakantie en/of rondom overige feestdagen (koningsdag, bevrijdingsdag e.d.). Afwijkende lever en openingstijden staan in geval van langere sluiting, zoals in de zomer of tussen kerst en nieuwjaar, aangegeven onder de algemene informatie van deze website.

Zie onze informatie pagina voor afwijkende leverdata/perioden: Bestellen (lichtpuntnederland.nl)

Verkrijgbaar als staand en hang model. Voor lampenkappen is het altijd verstandig langs te komen. De kleur/stof op de foto kan namelijk anders overkomen. Zoekt u een andere maat of model?

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:lampenkap Drum 30 cm zwart of bruin leer