glas lamp spitze / peak (glans)

geschikt voor hanglamp, vloerlamp, plafonniere, tafellamp en wandlamp uit de serie Spitze / Peak(zie foto). Tevens geschikt voor andere lampen met een G4 fitting met klemring. 15 mm (diameter buitenmaat) x 11mm (diameter binnenmaat) bij 7 cm (lengte). Let op voor u zomaar besteld: In het verleden zijn er 5 variaties geweest. Het kan zijn dat het glas daarom iets afwijkt. Soms past het glas iets beter als u de klemring verder open of dichtbuigt. Houd er ook rekening mee dat bij sommige versies het glas iets minder mat was.

Klik rechts op de verkleinde afbeeldingen voor een grotere afbeelding ->->->

€ 9,95

glaasje lamp spitze / peak

Afmetingen 15 mm (diameter buitenmaat) x 11mm (diameter binnenmaat) bij 7 cm (lengte). Let op voor u zomaar besteld: In het verleden zijn er 5 variaties geweest. Het kan zijn dat het glas daarom iets afwijkt. Soms past het glas iets beter als u de klemring verder open of dichtbuigt. Houd er ook rekening mee dat bij sommige versies het glas iets minder mat was.
Kleur

gematteerd wit aan de binnenzijde en gepolijste buitenzijde (Glanzend).

Het glas heeft ook bestaan met een matte buitenzijde maar is enkel nog in de gepolijste versie te krijgen. De fabrikant is failliet en het kan dus niet meer in de matte variant voor u bijbesteld worden.

Fitting G4 halogeen steeklamp
Materiaal glas.
Overig geschikt voor hanglamp, vloerlamp, plafonniere, tafellamp en wandlamp uit de serie Spitze (peak) (zie foto). Tevens geschikt voor andere lampen met een G4 fitting met klemring.
Levertijd Op voorraad, circa 2-3 werkdagen
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:glas lamp spitze / peak (glans)