los g4 glas lamp Royal

Geschikt voor hanglamp, vloerlamp, plafonniere, tafellamp en wandlamp uit de serie Royal van Lichtpunt Nederland. Tevens geschikt voor andere lampen met een G4 fitting met klemring. +-15/16 mm (diameter buitenmaat) x +-11mm (diameter binnenmaat) bij +-7 cm (lengte). Meten = weten, doe dat dus voordat u bestelt om teleurstelling te voorkomen.

Klik op de verkleinde afbeeldingen voor een grotere afbeelding

€ 14,95

glaasje lamp Royal

Afmetingen +- 15/16 mm (diameter buitenmaat) x +-11mm (diameter binnenmaat) bij +-7 cm (lengte). Let op voor u zomaar bestelt. Er zijn meerdere fabrikanten, die een dergelijk glas hebben, maar waarvan het glas een andere maat heeft. Ik heb enkel het glas van de door mij gemaakte lampen. Het kan zijn, dat het glas daarom iets afwijkt of korter is, dan wat u heeft. Soms past het glas iets beter als u de klemring verder open of dichtbuigt.
Kleur gematteerd wit aan de binnenzijde en matte buitenzijde
Fitting G4 halogeen steeklamp
Materiaal glas
Overig

geschikt voor hanglamp, vloerlamp, plafonniere, tafellamp en wandlamp uit de serie Royal van Lichtpunt Nederland. Tevens geschikt voor andere lampen met een G4 fitting met klemring.

Zoekt u het afgeschuinde glas voor de serie Spitze? Dit is een ander glas. Zie daarvoor het glas Spitze dat apart op de site staat aangeboden. Besteld u de royal dan ontvangt u dus de rechte cilindrische glaasjes, niet de afgeschuinde.

Levertijd Beperkt op voorraad, Circa 3-5 werkdagen
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:los g4 glas lamp Royal