los glas g4 lamp octopus creme

Los creme kleurig g4 glaasje geschikt voor hanglamp, vloerlamp, plafonniere, tafellamp en wandlamp uit de serie Octopus (zie foto). Het losse glas is tevens geschikt voor andere lampen met een G4 fitting met klemring.

Klik op de verkleinde afbeeldingen voor een grotere afbeelding

€ 9,95

los g4 glaasje lamp Octopus creme

Afmetingen

circa 40mm(hoog) x 43mm (breed)x 40mm(diep) (het glas loopt schuin, dus maat ligt een beetje aan de meetpunten Hoogte glas is bijv., gemeten staand tot hoogste punt, breed onderkant glas en diepte onderkant glas)

Glaasjes worden met de hand geblazen en kunnen daarom per glaasje enkele milimeters verschillen in afmeting en dikte van het glas. Per bestelling zorg ik dat de glaasjes ongeveer gelijk zijn in dikte en uitstraling

Kleur cremekleur. Dit glas is een eigen product voor de lampen die wij maken. Bestelt u dit glas voor een lamp van een andere fabrikant, houd er rekening mee, dat er altijd kleurverschil tussen lampenfabrikanten kan zijn.
Fitting G4 halogeen steeklamp +- 11,5mm gatmaat
Materiaal glas
Fabrikant Lichtpunt Nederland. Dit betreft het originele glas van de door ons gemaakte lampen.
Overig geschikt voor (bronskleurige) hanglamp, vloerlamp, plafonniere, tafellamp en wandlamp uit de serie Octopus (zie foto). Tevens geschikt voor andere lampen met een G4 fitting met klemring.
Levertijd Op voorraad, 2-4 werkdagen
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:los glas g4 lamp octopus creme