los glas lamp Aleppo schaal 17,5 cm wit g9 gat 2 cm

Glas t.b.v. serie Aleppo van Steinhauer. Het betreft het bovenglas (schaal) in melkwit. Tevens verkrijgbaar in cremekleur voor de bronskleurige lamp.

Klik op de verkleinde afbeeldingen voor een grotere afbeelding

€ 13,95

glaasje lamp Aleppo schaaltje wit

Afmetingen circa 17,5 cm diameter bij 4 cm hoog
Kleur melkwit
Fitting gatmaat G9 halogeen steeklamp =  +-2,3 cm
Materiaal glas
Overig Geschikt voor de hele serie Aleppo , zowel de hanglamp, wandlamp, bureaulamp / tafellamp als vloerlamp. Dit glas hoort bij de staal/metaal kleurige versie. Voor het glas van de bronskleurige versie zie het creme glas.
Levertijd

 circa 1,5 week

LET OP:

Controleer de maat die u heeft goed met de hierboven opgegeven maat. Het glas is als serviceartikel bedoeld voor de Aleppo lampenserie, zoals die in het verleden ook verkocht is. Regelmatig bestellen klanten dit glas, omdat de foto lijkt op wat zij hebben en de verwachting dan is, dat ook de maat en het gat hetzelfde zal zijn. Meestal is de verwarring met een glas, dat soms zelfs 2 keer zo groot zou moeten zijn en een gat van 4 cm zou moeten hebben. Teleurstelling en retourkosten zijn makkelijk te voorkomen. Controleer a.u.b. de maat, indien u dit glas voor een andere lamp bestelt. Het glas staat aangeboden als serviceartikel / los onderdeel voor de originele lamp.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:los glas lamp Aleppo schaal 17,5 cm wit g9 gat 2 cm