glas lamp Aleppo schaal creme

Glas t.b.v. serie Aleppo van Steinhauer. Het betreft het bovenglas (schaal) in gebroken wit. Dit is bedoeld voor de bronskleurige versie van deze serie. Tevens verkrijgbaar in de melkwitte kleur voor de staalkleurige lamp.

Klik op de verkleinde afbeeldingen voor een grotere afbeelding

€ 13,95

glaasje lamp Aleppo schaaltje ''creme''

Afmetingen circa 17,5 cm diameter bij 4 cm hoog
Kleur gebroken wit (t.b.v. van de bronskleurige lamp)
Fitting gatmaat G9 halogeen steeklamp  = +-2.5 cm
Materiaal glas
Overig Geschikt voor de hele serie Aleppo van Steinhauer, zowel de hanglamp, wandlamp, bureaulamp / tafellamp als vloerlamp. Het groken witte glas hoort bij de bronskleurige versie. Voor het glas van de staalkleurige lamp zie het melkwitte glas.
Levertijd

 circa 1,5 week

 

LET OP:

 Controleer de maat die u heeft goed met de hierboven opgegeven maat. Het glas is als serviceartikel bedoeld voor de Aleppo lampenserie zoals die ook verkocht wordt.  Regelmatig bestellen klanten dit glas omdat de foto lijkt op wat zij hebben en de verwachting dan is dat ook de maat en het gat hetzelfde zal zijn. Meestal is de verwarring met een glas dat soms zelfs 2 keer zo groot zou moeten zijn en een gat van 4 cm zou moeten. Teleurstelling en retourkosten zijn makkelijk te voorkomen.  Controleer a.u.b. de maat indien u dit glas voor een andere lamp besteld.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:glas lamp Aleppo schaal creme