los glas lamp Aleppo schaal 17,5 cm creme g9 gat 2 cm

Glas t.b.v. serie Aleppo van Steinhauer. Het betreft het bovenglas (schaal) in gebroken wit. Dit is bedoeld voor de bronskleurige versie van deze serie (bij de staalkleurige lamp hoort een melkwit glas (staat apart op de site aangeboden).

Klik op de verkleinde afbeeldingen voor een grotere afbeelding

€ 13,95

los glaasje lamp Aleppo schaaltje ''creme'' g9 fitting gat 2 cm

Afmetingen circa 17,5 cm diameter bij 4 cm hoog
Kleur gebroken wit (t.b.v. van de bronskleurige lamp)
Fitting gatmaat G9 halogeen steeklamp  = +-2.3 cm
Materiaal glas
Overig Geschikt voor de hele serie Aleppo, zowel de hanglamp, wandlamp, bureaulamp / tafellamp als vloerlamp. Het creme glas hoort bij de bronskleurige versie. Het glas van de staalkleurige lamp hoort melkwit te zijn (zie ander artikel) .
Levertijd

 circa 1,5 week

 

LET OP:

 Controleer de maat die u heeft goed met de hierboven opgegeven maat. Het glas is als serviceartikel bedoeld voor de Aleppo lampenserie, zoals die in het verleen ook verkocht is.  Regelmatig bestellen klanten dit glas, omdat de foto lijkt op wat zij hebben en de verwachting dan is, dat ook de maat en het gat hetzelfde zal zijn. Meestal is de verwarring met een glas, dat soms zelfs 2 keer zo groot zou moeten zijn en een gat van 4 cm zou moeten hebben. Teleurstelling en retourkosten zijn makkelijk te voorkomen.  Controleer a.u.b. de maat, indien u dit glas voor een andere lamp bestelt. Het glas staat aangeboden als serviceartikel / los onderdeel voor de originele lamp.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:los glas lamp Aleppo schaal 17,5 cm creme g9 gat 2 cm