lamp op batterij / accu / snoerloos

Handige bureaulam, die werkt zonder snoer! De lamp werkt op batterijen (niet inbegrepen), maar wordt óók geleverd met een USB kabel, waarmee u hem ook zonder batterijen kunt aansluiten op bijv. uw computer. De lamp is ook geschikt om te gebruiken met een USB-adapter/stekker (niet inbegrepen), waarmee u hem naast batterijen of op de computer ook in een gewoon stopcontact zou kunnen gebruiken, zoals een standaard bureaulamp.

Ideaal formaat voor op reis. De lamp staat stevig en is minimaal/ strak in vormgeving. In 3 verschillende lichtsterktes te gebruiken, maar met laag verbruik. Daardoor kunt u er urenlang gebruik van maken op standaard batterijen. Het voetje heeft een ingebouwd blauw lampje en kunt u onafhankelijk van het witte licht aan/uit zetten. Lichtgewicht, makkelijk in de hand te gebruiken of mee te nemen naar een donkere ruimte.

Klik op de verkleinde afbeeldingen voor een grotere afbeelding.

Normale prijs € 19,95 Speciale prijs € 12,95

Lamp op batterijen

Hoogte circa 28 cm in een normale stand (arm flexibel waardoor u de kop kunt richten en hij rechtop zelfs nog langer is, namelijk 40 cm)
breedte voet Het voetje is +- 10 x 10 cm.
Kleur hoogglans wit, kleur licht: de arm is wit licht 3000K  en de voet blauw
Bediening drukgevoelige plek met 3 standen (touchdimmer). Het licht van de arm en het voetje kunt u onafhankelijk van elkaar aan/uit zetten. (knop ingedrukt houden = voetje, aantikken = arm in verschillende lichtsterktes).
Wattage verbruikt circa 4 watt (omgerekend circa 30 watt aan licht)
Fitting ingebouwde LED module, niet vervangbaar
Stroomvoorziening

werkt op 4x AAA batterij (niet inbegrepen)

Lichtsterkte 1 = 12 uur branden

Lichtsterkte 2 = 10 uur branden

Lichtsterkte 3 =  8 uur branden

Het gebruik van het blauwe sfeerlicht is niet meegerekend in het aantal branduren. Branduren kunnen per kwaliteit batterij verschillen.

Wij bieden u optioneel de mogelijkheid om meteen een extra setje van 10 batterijen mee te bestellen tegen een gunstige prijs.
De lamp is zonder werkende batterijen (althans de meegeleverde batterijen zijn zéér slecht. Bij de ene lamp zijn ze nog vol, de ander niet, daarom staat het product standaard met korting aangeboden. Er is dus rekening mee gehouden in de prijs dat u daarnaast ook nog batterijen nodig heeft). Het bijbestellen van batterijen kan 1 à 2 extra dagen levertijd betekenen.

Alternatieve stroomvoorziening

-met de USB kabel (wel inberepen) in bijv. uw laptop

-met een USB adapter/stekker (niet inbegrepen) via een stopcontact

-géén oplaadfunctie

De voordelen

-ideaal voor op vakantie, lekker klein om mee te nemen en makkelijk op allerlei plaatsen te gebruiken

-dimbaar in 3 standen

-voldoende lichtopbrengst om bij te lezen

-makkelijk te verplaatsen of aan de hand mee te nemen

-neutraal ontwerp

-neemt weinig ruimte in beslag

-urenlang plezier door laag vebruik

-betaalbare prijs

Levertijd Beperkt aantal op voorraad (laatste 3 stuks op=op), circa 2-5 werkdagen. Batterijen bijbestellen kan 1 à 2 dagen extra levertijd betekenen.
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:lamp op batterij / accu / snoerloos