Design hanglamp hengel 669 ceiling HALA

Bijzondere hanglamp 669 Ceiling. De lamp is niet alléén praktisch als u de aansluiting van de stroom niet boven het lichtpunt heeft maar ook nog mooi van design. De lamp word handmatig gemaakt door de oudste lampenfabriek van Nederland en is van de hoogste kwaliteit, hierdoor mag er ook een lamp in van maar liefst 75 watt. Dat zegt iets over de uitstekende kwaliteit. De arm is horizontaal verstelbaar. De lamp is excl. kap maar kunt u combineren met een stoffen lampenkap naar keuze. Wij hebben 200 stoffen beschikbaar die u op maat in een gewenst model kunt laten maken. De draad die uit de stang komt is verstelbaar in hoogte zodat u de kap iets naar beneden kunt laten hangen.

gratis verzending! Elders goedkoper? Laat het mij weten en ik kijk voor u of er nog iets mogelijk is in de prijs (zie voorwaarden).

Klik op de verkleinde afbeeldingen voor een grotere afbeelding ->->->

€ 239,00

HALA 669 ceiling (excl. kap)

Verstelbaar

In lengste verstelbaar van 30 tot 130 cm (ook een XL versie verkrijgbaar tot 200 cm). De draad kan een stuk uit de stang komen zodat u de hoogte kunt bepalen.

Kap Exclusief kap, bij Lichtpunt Nederland kunt u kappen op maat en in gewenste stof laten maken!
Materiaal aluminium en RVS
Kleur staalkleur, plafondkap hoogglans wit
Wattage 1x max 75 watt
Ontwerper Hala, Peter Kos
Fitting E27
Fabrikant Hala, Nederlands product
Bijzonderheden

Deze lamp is een exclusief product welke de fabrikant op bestelling produceert. Normaal gesproken heeft de fabrikant dit product 1 à 2 stuks op voorraad. In dat geval is de levertijd kort (circa 5 dagen). Het kan echter voorkomen dat de lamp speciaal voor u gemaakt moet worden. Aangezien de lamp met de hand in Nederland vervaardigd word kan de levertijd oplopen tot circa 3 weken. Wij geven u hierover direct bericht. Verlichting van Hala Nederland is het wachten méér dan waard: u bent verzekerd van een exclusieve design lamp van de hoogste kwaliteit. Lampen van Hala worden echte collector items.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Design hanglamp hengel 669 ceiling HALA