Mail ons

Welkom bij Lampenproducent Lichtpunt

Langskomen om een specifieke lamp te komen bekijken? Als lampenleverancier en maker bied ik een assortiment met ruim 2600 artikelen. Ik ben een kleine producent, in de mini-showroom van 10m2 zijn daarom voornamelijk enkele voorbeelden van de eigen collectie te zien c.q. advies over de mogelijkheden, lampenkappen op maat e.d. . Informeer gerust vóóraf om te vragen of een specifieke lamp in het écht te zien is. Ik ontvang enkel zakelijke klanten, geen particulieren.

Heeft u een vraag? -> graag per e-mail

Door drukte kan ik niet altijd de telefoon meteen opnemen; ik ben soms bezig met productie maar ook wanneer ik fysiek klanten aan het helpen ben kan er niet altijd opgenomen worden. Heeft u een specifieke vraag, bijv. omdat u een reserveonderdeel zoekt, dan kunt u het beste uw vraag per e-mail insturen. Dan zoek ik het z.s.m. voor u uit en krijgt uw vraag ook de aandacht die het verdient. Vaak is het ook moeilijk om dit soort vragen ter plekke via de telefoon te beantwoorden omdat er informatie voor opgezocht moet worden.

Waar vindt u mijn telefoonnummer? Ik heb geen winkel maar ben producent van lampen en lever aan zakelijke klanten. Steeds vaker vinden consumenten deze site via google wanneer ze voor hun lamp, elders gekocht waar ze niet aan service doen, losse onderdelen zoeken. Omdat ik service belangrijk vind bied ik u ook de losse onderdelen van mijn lampen aan. Ik help en denk graag met u mee maar het werden vanuit het hele land op een gegeven moment tot wel 30 telefoontjes per dag over schroefjes en boutjes, reparaties en advies over allerlei oplossingen voor (Chinese) lampen e.d. Dat stoorde zowel de productie en het verzendproces waardoor er gekozen is om het telefoonnummer niet langer zichtbaar te vermelden. Bent u consument en heeft u een lamp van mijn merk? Stuur gerust een mail als u het onderdeel niet op de site terug kunt vinden. Ik help u dan graag verder. Voor onze vaste zakelijke klanten is het telefoonummer bekend en zijn wij gewoon bereikbaar. Vaste zakelijke klant worden? (kvk geregistreerd) Meld u aan. Voor consumenten zijn wij niet telefonisch bereikbaar.

Bezoek i.v.m Corona: het aantal bezoekers wordt beperkt. Fysiek zijn we op last van de overheid gesloten. Het is daardoor momenteel niet mogelijk om langs te komen voor een adviesgesprek en ook afhalen is niet mogelijk. Ik verzoek u daarom vriendelijk te kiezen voor verzending via de website. In principe sta ik momenteel enkel de noodzakelijke transportbedrijven toe om goederen op te halen of weg te brengen. Let op: verkoop aan zakelijke klanten, niet aan particulieren. Indien u op afspraak een bezoek brengt verzoek ik u rekening te houden met de maatregelen zoals voldoende afstand houden. Deurklinken e.d. worden na ieder bezoek grondig gereinigd. Bedankt voor uw begrip en medewerking

Contact

Bloqq / Lichtpunt
Molenstraat 13
4902 NM OOSTERHOUT NB

e-mail: info @ LichtpuntNederland.nl
Openingstijden:
uitsluitend op afspraak voor zakelijke klanten (geen particulieren)
afhalen goederen: Dit kan iedere dinsdag en donderdag tussen 10.00-16.00u óf doordeweeks ná 17.00u (afhalen tijdelijk niet mogelijk i.v.m. corona)

Ik heb een groothandel en dus nadrukkelijk géén winkel. Het is niet mogelijk om vrijblijvend binnen te lopen om rond te kijken of producten direct van het schap te kopen. Er is ook geen pinautomaat of kassa aanwezig.
Komt u op afspraak dan kunt u gratis voor de deur op de eigen oprit parkeren.

KvK nr: 20161215
BTW nr: NL821404180 B01

Email ons
Type de letter hieronder