Mail ons

GÉÉN E-MAIL VAN ONS ONTVANGEN -> COTROLEER DAN EERST UW SPAMBOX, VOORAL BIJ GMAIL EN HOTMAIL

Welkom bij Lampenproducent Lichtpunt

Langskomen om een specifieke lamp te komen bekijken? Als lampenleverancier en maker bied ik lampen en kappen  aan die vaak op maat, kleur e.d. gekozen kunnen worden en per stuk worden gemaakt. Ik ben een kleine producent, er is géén showroom maar wel een ontvangstruimte van 10m2. Door de beperkte ruimte kan ik enkel voorbeelden van de eigen collectie laten zien c.q. advies geven over de mogelijkheden, lampenkappen op maat e.d. . Informeer gerust vóóraf om te vragen of een specifieke lamp in het écht te zien is. Het bedrijf richt zich op zakelijke projectinrichting met lampen, stoffering en timmerwerk. Ik ontvang hiervoor enkel zakelijke klanten, geen particulieren.

Heeft u een vraag? -> graag per e-mail

Door drukte kan ik niet altijd de telefoon meteen opnemen; ik ben soms bezig met productie maar ook wanneer ik fysiek klanten aan het helpen ben kan er niet altijd opgenomen worden. Heeft u een specifieke vraag, bijv. omdat u een reserveonderdeel zoekt, dan kunt u het beste uw vraag per e-mail insturen. Dan zoek ik het z.s.m. voor u uit en krijgt uw vraag ook de aandacht die het verdient. Vaak is het ook moeilijk om dit soort vragen ter plekke via de telefoon te beantwoorden omdat er informatie voor opgezocht moet worden.

Waar vindt u mijn telefoonnummer? Ik heb geen winkel maar maak lampen en verzorg projectinrichting (lampen, timmerwerk lampenkappen, meubelstoffering) bij zakelijke klanten. Steeds vaker vinden consumenten deze site via google wanneer ze voor hun lamp losse onderdelen zoeken. Elders gekocht waar ze niet aan service doen en niets zelf maken dus ook geen onderdelen voor reparatie hebben. Omdat ik service belangrijk vind bied ik u ook de losse onderdelen van mijn lampen aan. Ik help en denk graag met u mee maar het werden vanuit het hele land op een gegeven moment tot wel 30 telefoontjes per dag over schroefjes en boutjes, reparaties en advies over allerlei oplossingen voor (Chinese) lampen e.d. Dat stoorde zowel de productie en het verzendproces waardoor er gekozen is om het telefoonnummer niet langer zichtbaar te vermelden en uit te schakelen. Bent u consument en heeft u een lamp van mijn merk? Stuur gerust een mail als u het onderdeel niet op de site terug kunt vinden. Ik help u dan graag verder. Onze vaste zakelijke klanten kunnen een telefoonnummer krijgen waarop wij bereikbaar zijn. Vaste zakelijke klant worden? (kvk geregistreerd) Meld u aan. Voor consumenten zijn wij niet telefonisch bereikbaar.

Bezoek: Het is niet mogelijk om langs te komen voor het afhalen van goederen of om rond te kijken naar producten. Wij zijn projectleverancier en ontvangen met dat doel klanten. Let op: verkoop aan zakelijke klanten, niet aan particulieren. Indien u op afspraak een bezoek brengt verzoek ik u rekening te houden met de corona maatregelen zoals voldoende afstand houden. Deurklinken e.d. worden na ieder bezoek gereinigd. Bedankt voor uw begrip en medewerking.

Contact

Bloqq / Lichtpunt
Molenstraat 13
4902 NM OOSTERHOUT NB

e-mail: info @ LichtpuntNederland.nl
Openingstijden:
projectadvies uitsluitend op afspraak voor zakelijke klanten (géén particuliere verkoop)
afhalen goederen niet mogelijk

Ik heb een groothandel en dus nadrukkelijk géén winkel. Het is niet mogelijk om vrijblijvend binnen te lopen om rond te kijken of producten direct van het schap te kopen. Er is ook geen pinautomaat of kassa aanwezig.
Komt u op afspraak dan kunt u gratis voor de deur op de eigen oprit parkeren.

KvK nr: 20161215
BTW nr: NL821404180 B01

Email ons
Type de letter hieronder